• Delivery Model

    Design & Construct

  • Location

    Sydney CBD

  • Size

    205sqm

When Vital Addition were looking for a new space, they didn’t need to look far; finding a heritage listed new home complete with original timber flooring, exposed timber beams and carefully cared for brickwork, complete with arch details. Their new office at 360 Kent st was carefully designed by Morphos to meet office and meeting room requirements, whilst also being sympathetic to the original character of the space.

The colour palette, finishes and fixtures were a mix of modern and industrial, with walnut and brass working back with dark and moody finishes. A pop of colour through the feature carpet flooring in the meeting rooms and offices adds a sense of personality and fun, complimenting the company’s branding and the new palette. This new space required a new feel, with sit-to-stand workstations installed for the core team, creatively concealed from the entrance area behind a feature screen – complete with LED back-lit signage.

The space, now complete with bold details is now more representative of the company and it’s entrepreneurial and dynamic style.