a2 Milk isn’t your average Milk Company. With a more modern take on their approach to wellness, they desired a space that reflected their forward thinking and global presence.

With an end of lease prompting the opportunity for an office relocation and a fresh new look, a2 came to us with the challenge of creating a space that not only celebrated the brands essence but showcased to visitors their unique story and purpose behind their brand.

By using strong branding throughout including glazing treatments, 3D signage at the entrance and supersized brand icons, our intention was to impress visitors from the moment they entered the space. The purpose of the interior was to cater for an enthusiastic and engaged team giving the office a vibrant and happening vibe that visitors and staff felt excited to visit.

To achieve this, careful planning throughout allows all staff to feel connected and part of a collaborative space. Glass windows wrap around the entirety of the office, maximising harbour views so that every staff member has line of sight, exposing them to the incredible views and array of natural light. With the company motto stating ‘believe in better’, the signage proudly adorns the reception area, allowing for a positive and united vibe to flourish throughout the office.

To ignite a sense of participation and sociability, integrated A/V casual meeting and breakout spaces have been created to encourage staff to not only take a break but to socialise with other team members. A screen acts as status board with live updates that can be viewed from the main work area to keep staff members up to date but to also make them feel proud of who they are working for and what they are achieving.

The colour palette is clean, fresh and flawlessly simple. With a restrained sense of elegance using whites, pastel blues, greenery and natural light timber colours, the look is effortlessly modern much like the a2 brand itself.

The Large scale graphics in the reception area are off set beautifully by the crisp white and timber. Subtle details are included throughout such as penny round tiles for kitchen splashback and white decals on the glass meetings rooms, tying the nature inspired theme together.

With a strong focus on making lives better with their product, their office now also reflects this perfectly by making the lives of their staff better too.

Page Break | Morphos